Borsa de Treball Especialistes 2016-11-04T11:07:02+00:00

Borsa de Treball Especialistes | Formulari d'Inscripció

borsa de treball especialistes de salut mentalBenvolguts / es,

Com ja sabeu des de l’ ASCISAM fa temps que treballem perquè l’Especialitat d’Infermeria de Salut Mental sigui reconeguda en tots els àmbits i especialment en el laboral.

La nostra defensa està fonamentada en què els ciutadans es mereixen una assistència de qualitat, uns professionals formats, i uns equipaments dotats dels mateixos capaços de donar l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits.

El nostre posicionament sobretot va dirigit a aconseguir l'optimització dels recursos invertits en la formació d'infermeres especialistes, i a la vegada aprofitar el coneixement adquirit per aquestes infermeres per oferir una millor qualitat assistencial i desenvolupament de la professió.

Estem farcits d’arguments perquè això sigui finalment una realitat i ens hem proposat afegir un altre gra de sorra en la consecució d’aquesta fita, creant una borsa de treball per infermeres especialistes de Salut Mental.

Mitjançant el nostre web, www.ascisam.cat podeu fer arribar les vostres sol•licituds, omplint un petit qüestionari de tan sols 5 camps. ASCISAM garanteix l'absoluta confidencialitat de les vostres dades. Únicament seran conegudes pel web màster, i la persona responsable de la borsa de treball.

Les organitzacions que així ho desitgin faran arribar a l'ASCISAM la seva oferta de treball amb els requisits que considerin oportuns.

L' ASCISAM remetrà exclusivament als professionals inscrits a la borsa de treball aquesta oferta. Volem subratllar que l'ASCISAM només adopta el paper de facilitador, en tot el procés.

Donada la situació actual d’escassetat de recursos i oportunitats, esperem que això sigui una ajuda més per tots els que, en algun moment, vàreu decidir apostar perquè la vostra trajectòria professional estigués encaminada a la Salut Mental.

JUNTA ASCISAM