JA ÉS AQUÍ EL PRE-PROGRAMA DEL VI CONGRÉS CATALÁ D'INFERMERIA DE SALUT MENTAL

JA ÉS AQUÍ EL PRE-PROGRAMA DEL VI CONGRÉS CATALÁ D'INFERMERIA DE SALUT MENTAL

Ha passat molt de pressa el temps i de nou ens trobem presentant-vos el programa del Congrés Català d'Infermeria de Salut Mental. Aquest cop és Tortosa qui ens acull. La fita de l'ASCISAM sempre ha estat ubicar el nostre Congrés, que esperem que sigui també el vostre, a diferents punts del nostre petit i gran país. Gràcies companyes de Tortosa i de totes les Terres de l'Ebre per les facilitats, la feina i la il·lusió mostrades perquè el VI Congrés Català d'Infermeria de Salut Mental se celebri a casa vostra.

En aquests dos anys, l'escenari de la salut mental ha seguit canviant, creixent en dispositius, programes i projectes on les infermeres cada cop amb més fermesa, no sense dificultats i entrebancs, anem adoptant un rol protagonista. Volem més, som futur ens diuen, però ja fa temps que som present.

La veu de les persones afectades segueix convidant-nos a seguir fent passes en endavant, reclamant la defensa dels seus drets i exercint el seu merescut i necessari paper participatiu en el disseny de les polítiques de salut mental actuals i les que encara estan per venir. Ens trobaran sempre al seu costat.

El procés ja no té aturador, és hora de seguir "Canviant l'escena de la Salut Mental". Aquest és el lema del Congrés d'enguany i com cada edició marcarà la línia argumental del programa.

La conferència inaugural a càrrec d'un expert en transformar les organitzacions estem segures que ens encoratjarà a totes a confiar que, des del propòsit, les infermeres de base, les del dia a dia, les de la comunitat, les dels hospitals, hem d'exercir el lideratge d'aquest de canvi.
La seu, el Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, jugarà un rol protagonista aquest cop i la temàtica de les diferents taules, coordinades per activistes dels moviments en primera persona, s'emmarca sota el nom d'una obra de teatre, una pintura, una pel·lícula i un llibre, on tractarem temes com les diferents etapes de la vida de les persones, el reconeixement al valor de les capacitats artístiques i el coneixement profà en els processos de recuperació, els condicionants socials i els seus efectes sobre el patiment psíquic i psicològic i exemples de propostes terapèutiques de present i de futur.

Els objectius que el VI Congrés Català d'Infermeria en Salut Mental pretén assolir són:
- Oferir un fòrum de treball conjunt entre persones que pateixen un trastorn i professionals, per reflexionar i aprendre sobre l'escenari actual de la salut mental
- Oferir als assistents nous enfocaments i noves eines terapèutiques en favor de la recuperació de les persones

Us convidem a estar presents i comptem amb el vostre suport alhora que us animem a participar presentant estudis finalitzats, projectes o experiències que puguin ser útils a altres i que us vingui de gust compartir.

Us convidem a gaudir de dos dies, el 4 i 5 de Juny de 2020, intensos, transformadors, vivencials i rics en coneixements apresos. Us convidem a entrar en escena.

Us hi esperem.

Inscripcions, pre-programa i tota l'informació a la web:

http://ccism.ascisam.cat


ASCISAM som totes, el Congrés és de totes.

Compartir:
Escrit per ascisam
L’associació vol ser un espai de trobada per aquells professionals vinculats a la Salut Mental que volen participar en la creació d’iniciatives, contribuir al desenvolupament professional i reflexiona

Relacionats:

No hi ha posts relacionats

Imatges

JA ÉS AQUÍ EL PRE-PROGRAMA DEL VI CONGRÉS CATALÁ D'INFERMERIA DE SALUT MENTAL JA ÉS AQUÍ EL PRE-PROGRAMA DEL VI CONGRÉS CATALÁ D'INFERMERIA DE SALUT MENTAL

0 Comentaris

    Sense comentaris