Qui som 2016-11-04T11:07:02+00:00

Associació Catalana d'Infermeria de Salut Mental

L’associació vol ser un espai de trobada per aquells professionals vinculats a la Salut Mental que volen participar en la creació d’iniciatives, contribuir al desenvolupament professional i reflexionar sobre els aspectes involucrats en l'assistència, docència i recerca de la nostra disciplina.

El gran nombre de professionals d’infermeria que treballen en Salut Mental i Addiccions a Catalunya formen un col·lectiu potencial de referència pel desenvolupament de línies d’actuació estratègiques comunes tant en el context autonòmic com supra-autonòmic i en els àmbits sanitari, social i de política sanitària.

El grup de treball que va impulsar la Societat va iniciar la seva tasca a finals del 2003 i va anar recollint les demandes i necessitats d’altres professionals fins juliol de 2007 que va ser quan es va registrar la societat catalana d’infermeria de salut mental (SCISAM) com a tal.

Trobada nacional d'Infermer@s residents de Salut Mental

Encuentro nacional de Enfermer@s residentes de Salud Mental

En l’actualitat, volem continuar consolidant l’ASCISAM, creant una estructura sòlida que permeti ampliar la participació de tots aquells professionals infermers interessats en potenciar la infermeria de Salut Mental, mitjançant espais de trobada i discussió.