Registre soci

IBAN Correcte IBAN Incorrecte

1er. Pagament per transferència (Per a nous socis)

Num. Compte ASCISAM: ES9431830800861002049524
Import: 35,00 €
Concepte: "Pagament any 2024 soci ASCISAM "El teu nom"

COMPROVANT

Per solicitar l'alta com a soci de ASCISAM envians el comprovant de la transferencia

BAIXA

Per solicitar la BAIXA cal enviar un email a Secretaría Ascisam

PERQUÈ FER-TE SOCI?
L‘ASCISAM ha passat per diferents moments des de la seva creació durant els quals ha pogut sostenir més o menys activitats i oferta per les seves associades.
Tots els membres de totes les juntes posen a disposició de les sòcies i socis la seva dedicació altruista alhora de dissenyar propostes que puguin resultar atractives per les mateixes. I tu també pots formar-hi part.
L‘INFOSAM, jornades trimestrals i altres activitats han anat esmicolant-se de la nostre petita història al no assolir el ressò esperat.
Totes les iniciatives són sempre ben acollides però necessitem més persones per liderar-les. Tenim molts reptes per endavant i ens encantaria que en formessis part.
En l’actualitat ASCISAM centra els seus esforços en la organització del congrés català i el premi de recerca bianuals, la participació en tants fòrums i organismes de decisió on ens sigui possible estar presents, en la presència en la formació especialitzada i en la difusió de totes aquelles jornades, actes i esdeveniments relacionats amb la salut mental que poden resultar d’interès pel col·lectiu.
En totes aquestes propostes les sòcies i socis esteu convidades a participar-hi i en tot allò que des d’ASCISAM organitzem, gaudiu de descomptes econòmics molt importants.
Les juntes sempre estan obertes a la incorporació de nous membres i totes les sòcies poden tant consultar la nostra memòria anual amb els nostres resultats econòmics i d’activitat com participar de les nostres assemblees.
Sentim i creiem que fer-se sòcia de l’ ASCISAM transcendeix i va més enllà de l’expressat. Té a veure amb el sentit de pertànyer a un grup d’entre iguals que vol créixer en defensa dels seus valors com a col·lectiu professional i també dels drets de les persones afectades per trastorns mentals.
Es necessari, per seguir donant impuls a l’ associació i poder tenir més massa crítica que ens permeti alçar la nostre veu, que t’hi sumis.
ASCISAM som totes i ens encantaria ser cada cop més! T’hi esperem!