BON NADAL I FELIÇ ANY 2020

BON NADAL I FELIÇ ANY 2020

Un any més des de l'ASCISAM volem enviar-vos una cordial salutació nadalenca.
Donar-vos les gràcies per seguir confiant amb nosaltres com a socis, seguir-nos a les nostres xarxes socials i per participar en les nostres activitats. Això ens ajuda any rere any a seguir treballant en el camí de la qualitat i l'excel·lència, prenent com a referència les vostres necessitats i expectatives.

És el moment de fer balanç d'un any 2019 ple de reptes, però en què hem aconseguit assolir els nostres objectius.
Una de les primeres accions que es va realitzar va ser enfortir el vincle amb les associacions: Activament, Salut Mental Catalunya i Federació Veus.
Hem estat treballant en l'organització del pròxim Congrés Català d'Infermeria en Salut Mental que es farà a Terres de l'Ebre el 2020 i hem fet entrega del III Premi de Recerca de l'ASCISAM.
Hem decidit fer-vos partícips, a través de processos participatius, de temes tan importants com les Línies estratègiques del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions i l'elecció del nostre nou logo.
Tanmateix hem fet tots els tràmits jurídics i legals pel canvi de junta. 

Perquè per ASCISAM la confiança ho és tot, i és per això que ens exigim el compliment dels objectius que ens vam proposar a principi d'any. Estem sempre oberts a noves propostes per part dels socis/es.
Us volem transmetre els nostres millors desitjos per l'any 2020 i desitjar-vos molt bones festes.

Cordialment,
Junta ASCISAM.

Compartir:

Imatges

BON NADAL I FELIÇ ANY 2020
Escrit per ascisam
L’associació vol ser un espai de trobada per aquells professionals vinculats a la Salut Mental que volen participar en la creació d’iniciatives, contribuir al desenvolupament professional i reflexiona

Relacionats:

No hi ha posts relacionats

0 Comentaris

    Sense comentaris