Visita a les instal·lacions del centre 4DHealth

Visita a les instal·lacions del centre 4DHealth

El passat mes de novembre uns quants membres de la junta de l’ ASCISAM vam anar a visitar les instal·lacions del centre 4DHealth a la que vam ser convidats.

El 4D Health Innovation Simulation Center és un centre de simulació que es dedica a l'entrenament i formació per a professionals vinculats amb el sector de la salut, que ofereix un ampli ventall de serveis personalitzats adaptats a cada client, i s’hi desenvolupen projectes d’innovació relacionats amb el procés de desenvolupament de productes tecnològics, protocols i processos assistencials. Té com a objectiu augmentar la seguretat dels pacients a través de la formació i entrenament de tots els professionals.
Aquest centre recrea tot l’entorn d’un hospital amb la màxima fidelitat, i treballa amb professionals assistencials, simuladors molt desenvolupats tecnològicament i una àmplia gama d’actors que representen els pacients.
Les instal·lacions del 4D Health estan equipades amb un sistema audiovisual de càmeres robotitzades i micròfons disposats arreu de l’edifici. Aquest sistema permet enregistrar totes les simulacions que es duen a terme a l’hospital per, després, revisar-lo totes les vegades que siguin necessàries, i així reflexionar sobre la pròpia actuació i la dels altres participants.

Acompanyats del Franc Espinar Lacueva (Director), la Rosa Giralt Palou (Docent) i el Victor Varela Guerreiro (Docent) vam poder establir contactes per tal de seguir impulsant les línies formatives que s'estan desenvolupant en l'àrea de salut mental.

Podeu trobar més informació en el seu web: https://4dhealth.com/

Compartir:
Escrit per ascisam
L’associació vol ser un espai de trobada per aquells professionals vinculats a la Salut Mental que volen participar en la creació d’iniciatives, contribuir al desenvolupament professional i reflexiona

Relacionats:

No hi ha posts relacionats

Imatges

Visita a les instal·lacions del centre 4DHealth Visita a les instal·lacions del centre 4DHealth

0 Comentaris

    Sense comentaris